Alles over Alfa in Gorinchem • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Alles over Alfa in Gorinchem

Alfa Accountants en Adviseurs staat van 6 tot en met 8 september op de vakbeurs Transport Compleet in Gorinchem. De organisatie heeft veel expertise in de logistieke sector, mede doordat transportspecialist SCT Accountants twee jaar geleden de krachten met Alfa bundelde. Tijdens de beurs ligt het accent in de Alfa-stand (nr. 219) op het Alfa Management Paneel en het Alfa Controle Paneel. Ook kunnen bezoekers kennismaken met de overig Alfa-diensten, in het bijzonder met Alfa Salaris en Personeel.

Alfa ACCOUNTANTS_EN_ADVISEURSOndernemers in de transportsector zijn zich volgens Alfa na de zeven magere jaren (2008-2015) meer bewust van het belang van de cijfers. De ondernemer die over actuele managementinformatie beschikt, heeft meer grip op de zaak. Om die reden heeft Alfa het Alfa Controle Paneel (ACP) en het Alfa Management Paneel (AMP) ontwikkeld. Daarmee krijgt een ondernemer maximaal grip op de cijfers. Welke ruimte is er voor investeringen? Is een (aanvullende) financiering aan de orde? Ook het doorrekenen van toekomstige scenario’s en liquiditeitsprognoses is nu mogelijk. Bovendien heeft een bank geen jaarrekening meer nodig om een aanvraag voor een financiering in behandeling te nemen.

Met het Alfa Management Paneel kunnen ondernemers 24/7 berekeningen maken, overal waar men waar wil. Het AMP werkt namelijk in de cloud. Bij het Alfa Controle Paneel hoeft men verder niets te doen. De adviseur van Alfa stelt zelf een uitgebreide managementrapportage op, op basis van behoeften.

Belangrijk voordeel van Alfa boven het ‘traditionele’ administratiekantoor waar veel transporteurs nog klant zijn, is de breedte van de dienstverlening. Zo bundelt Alfa ook juridische en subsidiekennis en zijn er gespecialiseerde adviseurs voor fusies en overnames. Ook de loonadministratie is bij Alfa in goede handen. In de transportsector is de salarisverwerking vaak complex, door de CAO en het werken met externe krachten. Alfa biedt uitkomst: het pakket Alfa Salaris en Personeel vereenvoudigt zowel de loon- als de personeelsadministratie. Specialisten van Alfa helpen transportondernemers meer gebruik te maken van de mogelijkheden om de administratie te automatiseren.

 

 

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer