Altijd op tijd met Scania ‘Red by BRM’ • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Altijd op tijd met Scania ‘Red by BRM’

Speciale, limited editions, daar houdt Scania wel van. Niet alleen in ons land, ook in Frankrijk. Op Solutrans stond een prachtige zwart/rode Scania R730 V8 uitgevoerd in de stijl van horlogefabrikant BRM. Het gaat zelfs zo ver dat elke nieuwe eigenaar van deze Scania ‘Red by BRM’ er een horloge bij krijgt.

Dan moet je wel snel zijn, want er zijn maar dertig exemplaren van deze Scania.

solutrans_scaniaDe auto is gebaseerd op de R als LA4x2MNB, voorzien dus van de V8 730 pk Euro 6 motor en Opticruise automaat. De Topline cabine is uitgevoerd in metallic zwart met een rode bies, voorzien ook van de huisstijl van BRM.

De Scania ‘Red by BRM’ is van binnen voorzien van alle mogelijke luxe, zoals leren bekleding van stoelen, stuurwiel, portier en vloermatten. Rood leer is onder meer aangebracht bij het bed. Ook is er een Graphics Pack, natuurlijk in de stijl van en voorzien van de huisstijl van BRM.

Bij elke Scania ‘Red by BRM’ wordt een gepersonaliseerd chronograaf horloge geleverd, voorzien van de bekende Scania Griffin en de naam van de eigenaar gegraveerd in de kast. Het eigen nummer van het horloge komt overeen met dat van de truck.

solutrans_scania2

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer