Arocs 6x2 HAD voor C.P. Moerkerken • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Arocs 6×2 HAD voor C.P. Moerkerken

C.P. Moerkerken Transport uit Barendrecht is al meer dan 30 jaar klant bij Mercedes-Benz. Met de aanschaf van een nieuwe Mercedes-Benz Arocs 2842 LENA 6×2 voorzien van halflange ClassicSpace-cabine wordt de relatie tussen de transporteur en Mercedes-Benz dealer ROGAM verder versterkt.

De nieuwe Arocs 2842, die wordt ingezet voor kippertransport, is de zevende Mercedes-Benz op rij die C.P. Moerkerken Transport uit Barendrecht aanschaft. Directeur C.P. Moerkerken is duidelijk over zijn keuze voor de voertuigen van Mercedes-Benz: “Zeker in een branche waar veel van het voertuig wordt verwacht en gevergd, moet je op de trucks kunnen vertrouwen. De laatste jaren bleef het onderhoud van onze bouwvoertuigen minimaal. De keuze voor de zevende Mercedes-Benz truck was dan ook snel gemaakt.”

De nieuwe Mercedes-Benz Arocs 2842 LENA 6×2 van de Barendrechtse onderneming is voorzien van een twee-zijden kipperopbouw met multikap van Hyva en een HMF 1943Z 2 autolaadkraan. Een uitrusting die volledig is toegespitst op de werkzaamheden van de nieuwste Arocs. Daarvoor is de Arocs voorzien van halflange ClassicSpace-cabine, een 9 tons gestuurde hefbare sleepas en hydraulische voorwielaandrijving (HAD). “Aangezien een bouwvoertuig met kipper en autolaadkraan steeds minder vaak in zwaar terrein zijn werk moet doen, is de uitrusting met hydraulische vooras voldoende voor het lichtere terreinwerk”, aldus Moerkerken.

C.P. Moerkerken Transport, gevestigd in Barendrecht, bestaat al sinds 1936. Het bedrijf is gespecialiseerd in nationaal kippertransport. Het wagenpark van C.P. Moerkerken Transport bestaat volledig uit trekkende eenheden van Mercedes-Benz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer