Astrata in de cloud op Transport Compleet • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Astrata in de cloud op Transport Compleet

Astrata zal in Hardenberg haar volledige portfolio van cloud-gebaseerde oplossingen presenteren. Bezoekers worden in de gelegenheid gesteld om het volledige potentieel van de mobiele DriverLinc+ tablet met zijn Android-besturingssysteem te ervaren.

DriverLinc+ stelt transporteurs in staat om een breed scala aan additionele diensten te gebruiken welke ondersteunend aan uw logistieke proces kunnen worden ingezet. Denk aan het vastleggen van foto’s, digitale handtekening, het scannen van barcodecodes en  van documenten, en nog veel meer. Een veel gebruikte dienst binnen het open platform in het voertuig is de Astrata App-Store. Hierdoor krijgt de transporteur beschikking over een enorme flexibiliteit door gebruik van apps van verladende partijen of kan hij een app gebruiken van de eigen TMS-leverancier. Er zijn dus meerdere applicaties te gebruiken van meerdere partijen zonder daarbij concessies te hoeven doen in het delen van data en het beheren van de eigen data. Daarnaast zal Astrata bezoekers laten kennismaken met onze TruckLinc  blackbox oplossing die het verzamelen van Canbus- en tachograafgegevens mogelijk maakt, alsook een volledige verwerking van data tussen het voertuig en ons backoffice platform, FleetVisor, biedt.

Daarnaast kunnen beursbezoekers kennis maken met het Astrata Open Telematics Systeem, OTS. Dit collaboratieve platform brengt alle data van derde partijen samen op ons FleetVisor platform. Denk hierbij aan trailerdata, temperatuurdata of IOT-gerelateerde data. Al deze data wordt samengevoegd in één platform en direct getoond in de FleetVisor portal of in uw eigen TMS-systeem.

Ook zal de nieuwste TrailerLinc oplossing te zien zijn. Een tool om getrokken assets te blijven monitoren. Uniek hierbij is dat de nieuwe TrailerLinc de beschikking heeft over een eigen accu welke zonder voeding eenvoudig twee weken kan blijven functioneren. Dit helpt bedrijven om een betere controle te houden over het getrokken materieel. Deze kosten-effectieve en eenvoudig toe te passen oplossing is per heden beschikbaar en biedt veel operationele voordelen.

Daarnaast zal Astrata de TripMonitor platform voorstellen. Deze krachtige, cloud-based en boordcomputer onafhankelijke logistieke software, wat vaak de term “Control Tower” mee krijgt, stelt de transporteur in staat om alle zendingen te monitoren op status en voortgang, ongeacht of deze zendingen nu door eigen voertuigen of door derden wordt uitgevoerd. Men heeft de volledige regie, beschikt over alle ETA-informatie en kan direct anticiperen op realtime informatie uit het veld. Waar tot op heden vooral 3PL en 4PL partijen dagelijks werken met TripMonitor, beschikt Astrata nu ook over een oplossing toegespitst op de vervoerder zelf.

Met meer dan 30 jaar ervaring staat Astrata bekend als een betrouwbare marktleider op het gebied van locatiegebaseerde IT-services en -oplossingen. Het is een van de snelstgroeiende bedrijven ter wereld in de telematicasector waarbij zelfontwikkelde innovaties een dagelijkse bijdrage leveren in de optimalisatie van de processen bij onze klanten en in de supply chain. Het levert toegevoegde waarde met oplossingen voor efficiënter beheer van de voertuigen voor de transport- en logistieke bedrijven van alle groottes, met een brede waaier van de telematica en logistieke diensten.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer