Astrata is cloud-based op Transport Compleet • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Astrata is cloud-based op Transport Compleet

Tijdens Transport Compleet gaat ICT-dienstverlener Astrata het volledige portfolio van cloud-gebaseerde oplossingen aan de bezoekers presenteren. Die worden in de gelegenheid gesteld om het volledige potentieel van de mobiele DriverLinc + tablet met zijn Android-besturingssysteem te ervaren.

Met zijn functionaliteiten stelt DriverLinc+ hen in staat om een breed scala aan additionele diensten te gebruiken welke ondersteunend aan uw logistieke proces kunnen worden ingezet. Denk aan het vastleggen van foto’s, digitale handtekening, het scannen van barcodecodes en  van documenten, en nog veel meer. Een veel gebruikte dienst binnen het open DriverLinc platform in het voertuig is de Astrata App-Store. Hierdoor krijgt de klant beschikking over een enorme flexibiliteit door gebruik van apps van verladende partijen of kan de klant een app gebruiken van de eigen TMS-leverancier. De klant kan dus meerdere applicaties gebruiken van meerdere partijen zonder daarbij concessies te hoeven doen in het delen van data en het beheren van de eigen data. Daarnaast zal Astrata bezoekers laten kennismaken met de TruckLinc blackbox oplossing die het verzamelen van Canbus- en tachograafgegevens mogelijk maakt, alsook een volledige verwerking van data tussen het voertuig en ons backoffice platform, FleetVisor, biedt.

Daarnaast zal de nieuwste TrailerLinc oplossing te zien zijn, een handige tool om getrokken assets te blijven monitoren. Bijzonder hierbij is dat de nieuwe TrailerLinc de beschikking heeft over een eigen accu welke zonder voeding eenvoudig twee weken kan blijven functioneren. Dit helpt onze klanten om een betere controle te houden over het getrokken materieel. Deze kosten-effectieve en eenvoudig toe te passen oplossing is per heden beschikbaar en biedt veel operationele voordelen.

Daarnaast zal Astrata het TripMonitor platform voorstellen. Deze krachtige, boordcomputer onafhankelijke logistieke software oplossing stelt u in staat om alle zendingen te monitoren op status en voortgang, ongeacht of deze zendingen nu door eigen voertuigen of door derden wordt uitgevoerd. Men heeft de volledige regie, beschikt over alle ETA-informatie en kan direct anticiperen op realtime informatie uit het veld. Waar tot op heden vooral 3PL en 4PL partijen dagelijks werken met TripMonitor, beschikt Astrata nu ook over een oplossing toegespitst op de vervoerder zelf.

Astrata heeft meer dan 25 jaar ervaring en staat bekend als een betrouwbare marktleider op het gebied van locatiegebaseerde IT-services en -oplossingen. Het is een van de snelstgroeiende bedrijven ter wereld in de telematicasector waarbij zelfontwikkelde innovaties een dagelijkse bijdrage leveren in de optimalisatie van de processen bij onze klanten en in de supply chain. Wij leveren toegevoegde waarde met oplossingen voor efficiënter beheer van de voertuigen voor de transport- en logistieke bedrijven van alle groottes, met een brede waaier van de telematica en logistieke diensten. Wij bieden daarvoor bewezen, zeer robuust en betrouwbare producten, die in Europa bij meer dan 1500 klanten meerwaarde beiden. We leveren niet alleen de essentiële data die noodzakelijke is voor de optimalisatie van de vloot. We leveren ook gestandaardiseerde software die uw logistieke proces efficiënter maakt en uw operationele kosten zal reduceren. Aangevuld met de juiste IT-consultancy voor een naadloze integratie met externe back-office systemen.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer