Astrata’s Mission Planner stroomlijnt de workflow • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Astrata’s Mission Planner stroomlijnt de workflow

Astrata Europe introduceert de Mission Planner – een nieuwe, onafhankelijke oplossing voor het beheer van complexe workflows. De Mission Planner app is ontwikkeld met als doel structuur aan te brengen in de complexe logistieke processen van bedrijven. Het zorgt ervoor dat alle juiste informatie wordt georganiseerd op de manier en de volgorde die de klant nodig heeft, volledig aangepast aan zijn behoeften.

In een dynamische logistieke omgeving hebben bedrijven van elke omvang vaak moeite om input van verschillende hardware- en software-oplossingen te combineren. Het gebruik van meerdere systemen kan tot verwarring leiden en verhoogt het risico op een fout bij het interpreteren van gegevens. Mission Planner biedt alle benodigde informatie in één overzicht. Mission Planner kan onafhankelijk van andere telematica of workflow oplossingen worden gebruikt.  Mission Planner integreert en verwerkt gegevens uit meerdere bronnen, inclusief gegevens van derden en verschillende mediabestanden, en presenteert deze binnen één processtroom aan de backofficegebruiker.

“Mission Planner maakt bedrijven flexibeler in het verwerken van informatie. Deze innovatieve applicatie geeft een sterk signaal af met betrekking tot de digitalisering van de supply chain”, zegt Cagatay Kibriscikli, Managing Director bij Astrata Europe.

De app biedt volledige flexibiliteit en maatwerk. De klant definieert in samenwerking met Astrata Europe alle te volgen stappen van de processtroom, controle vragen, formulieren en de afhankelijkheden tussen alle processtappen. De contextgevoelige intelligentie van Mission Planner zorgt voor een dynamische stroom tussen de opeenvolgende stappen van de workflow. Elke volgende stap en formulier is afhankelijk van de invoer die wordt geleverd door de mobiele gebruiker (de bestuurder).

“Wij geloven dat onze klant het beste weet wat voor zijn bedrijf werkt en hoe zijn activiteiten moeten worden gestructureerd. Daarom hebben we de app ontworpen om volledig te voldoen aan de behoeften en de individuele wensen van de klant”, concludeert Cagatay Kibriscikli, Managing Director bij Astrata Europe.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer