Autec-VLT wil werkplaats flexibeler maken • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Autec-VLT wil werkplaats flexibeler maken

Tijdens Transport Compleet in Gorinchem laat Autec-VLT op standnummer 128 de combinatie aan equipment zien om maximaal rendement en flexibiliteit uit een truckwerkplaats te halen. Naast gericht advies en tips voor het verhogen van het serviceniveau kunnen de bezoekers van de stand  direct profiteren  van de beursaanbieding.

Een werkplaats die voorzien is van de juiste routing en mix aan equipment vergroot de uptime van truck en trailer en het rendement van de truckwerkplaats. Aandachtspunten zijn flexibiliteit en diversiteit met mobiele hefkolommen om direct te schakelen op een wisselend aanbod van trucks en trailers en een goed uitgeruste put met een snelle, efficiënte en betrouwbare remmentestbank.

Autec-VLT showt draadloze mobiele hefkolommen tot 68 ton. De mobiele hefkolommen zijn door hun flexibele toepassingsmogelijkheden de absolute trend van dit moment in automotive equipment. Flexibel en kosten efficiënt in gebruik, eenvoudige bediening, duurzaam en direct uit voorraad leverbaar zijn de sleutelwoorden voor het succes van alle mobiele hefkolommen. Dankzij de stabiele draadloze verbinding, industriële accu’s en verstelbaar vorkenbord zijn de mobiele hefkolommen van Autec-VLT zeer flexibel in te zetten. Dit vertaalt zich elke dag in een optimale en efficiënte besteding van de beschikbare ruimte.

De pantograaf (half) schaarhefbrug is volgens Autec-VLT een uniek product in Nederland. Een pantograaf  (half)schaarhefbrug combineert de voordelen van een kolommen rijbaanhefbrug met een rijbaanschaarhefbrug, waarbij 3 keer meer bewegingsvrijheid wordt geboden. Daarnaast kunnen de hefbruggen ook uitgevoerd worden met een hefbrugkrik, dankzij de standaard krikrails. Deze heavy-duty hefbrugkriks zijn leverbaar met hefvermogens van 4000 kg t/m 20000 kg. Tevens voldoen de ASHDX pantograaf (half)schaarhefbruggen aan de laatste regelgeving en RDW eisen. Ze zijn dus ook geschikt om gebruikt te worden als APK hefbrug.

Autec-VLT is tevens specialist op het gebied van hydraulische putkriks. Hierbij kan gekozen worden tussen hangende- of vloer verrijdbare modellen in verschillende tonnages. Het ontwerp en de toepassingen zijn van industrieel niveau en wordt standaard geleverd met maatwerk afgestemd op de gebruikersvoorkeuren. Standaard zijn de Autec-VLT putkriks voorzien van snel hef- en sneldaalfunctie.  Recent is het assortiment uitgebreid met een Super Snel variant waarbij de werksnelheid desgewenst gemaximaliseerd kan worden. Tijdens de beurs Transport Compleet kunnen de bezoekers uitgebreid kennis maken met de voordelen die de Super Snel variant te bieden heeft.

Een complete remmentest voor een 3-assig voertuig voert u met een remmentestbank met geïntegreerd asliftsysteem in maximaal 7 tot 8 minuten uit. De innovatieve compacte LKW remmentestbank meet snel en nauwkeurig en past veelal in bestaande uitsparingen in de werkplaatsvloer. De compacte remmentestbank is geschikt voor bestaande VLT14003T2 en VLT14007T2 uitsparingen, maar ook – onder andere – voor bestaande SH-8 (remmentestbank met Windows XP aansturing) en IW7 uitsparingen. Uiteraard geldt ook op deze nieuwe series standaard 10 jaar/50.000 beremmingen garantie op rollen/rolbekleding.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer