Nieuws

Aventeon lanceert Survey Editor voor Logistics.ONE

Bedrijven die zich bezighouden met distributielogistiek leveren steeds vaker extra diensten ter plaatse rondom de af te leveren goederen.  Denk aan de wasmachinelevering aan de consument, die vervolgens ook wordt geïnstalleerd en getest. Aventeon ondersteunt deze processen al sinds jaar en dag met haar Logistics.ONE mobiele software. Met de introductie van de Survey Editor geeft Aventeon haar klanten nu volledige onafhankelijkheid over het ontwerp en beheer van alle gewenste, dynamische vragenlijsten.

Zowel logistiek dienstverleners als eigen vervoerders worstelen met het aansturen van distributie gerelateerde diensten vanwege de diversiteit daarvan. Verschillende opdrachtgevers, producten, type afleverlocaties en servicelevels kunnen totaal verschillende vraagstellingen nodig maken.

Logistics.ONE, de mobiele software suite van Aventeon, staat al langer bekend om de mate van flexibiliteit die het toelaat bij het samenstellen van workflows en vragenlijsten. Tot nu toe moesten die echter wel in samenspraak met een Aventeon consultant worden beheerd. Dat verandert nu met de introductie van deze nieuwe module.

Aventeon Survey Editor is een gebruiksvriendelijke visuele tool waarmee dynamische vragenlijsten kunnen worden samengesteld en met elkaar kunnen worden ‘genest’. Veldtypes (tick boxes, open vragen, pull down etc) kunnen worden geselecteerd met properties zoals default waarden, al dan niet verplichte velden, data validatie en conditionele velden.

Nieuwe en aangepaste meertalige vragenlijsten kunnen onmiddellijk gepubliceerd worden, zodat ze direct onderdeel zijn van de operationele workflow in het veld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven