Ga naar hoofdinhoud

Bakker Transport viert jubileum met nieuw warehouse

Bakker Transport en Warehousing vierde afgelopen zaterdag haar 25 jarig jubileum. In 25 jaar ontwikkelde Bakker transport & Warehousing zich in continue opgaande lijn. Het jubileumfeest werd gehouden in het nieuw gerealiseerde Food Grade Warehouse.

bakkerDe nieuwe bouwkavel op industrieterrein de Kavels heeft een oppervlakte van 13.000 m2. Daarvan is 5.400 m2 bebouwd met modern warehouse van 13 meter hoog. Het nieuwe gebouw is voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van energie en duurzaamheid. Het gebouw wordt voldoet aan alle normen van ISO en HACCP. De indeling is voorzien van stellingen met radio shuttle

De nieuwbouw van het warehouse ging gepaard met de aanleg van een eigen tankstation en een parkeergelegenheid voor het gehele wagenpark. Ook is alvast rekening gehouden met een garage voor onderhoud aan de auto’s van Bakker.

Bakker Transport & Warehousing is een geavanceerd logistiek dienstverlener gespecialiseerd in levensmiddelenlogistiek en aanverwante producten. Bakker heeft dagelijks 27 vrachtwagencombinaties onderweg. Het bedrijf im- en exporteert voor haar klanten naar meer dan 80 landen over de hele wereld. Er werken 70 mensen.

Het bedrijf vervoert voornamelijk producten onder temperatuurbeheersing voor supermarkten, productiebedrijven en groothandel. Het verzorgingsgebied strekt zich uit over de Benelux, Noord-Frankrijk en Duitsland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer