Banden Plan Europa: nieuwe website live • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Banden Plan Europa: nieuwe website live

Banden Plan Europa lanceert in Gorinchem een geheel nieuwe bandenwebsite die dit jaar centraal staat op de beursstand. De moderne garagist gebruikt meer en meer moderne communicatiemiddelen zoals een tablet en smartphone om informatie te zoeken en bestellingen te plaatsen. De eigentijdse site heeft een krachtige, rustige uitstraling, met eenvoudige bestelopties en veel informatie. De website biedt klanten altijd en overal inzicht in up to date voorraden en prijzen.

Banden Plan Europa Beurs 2016Naast de gangbare informatie geeft de bandenwebsite bij elke vernieuwde band een besparingsindex weer. Deze besparingsindex geeft een percentage waarin de vernieuwde band duurzamer is in het gebruik van grondstoffen in vergelijking met een nieuwe band.

De site is door de nieuwste achterliggende techniek op alle apparaten met internet optimaal leesbaar en bruikbaar. Hij is zogezegd ‘responsive’, ofwel technisch zo opgezet dat hij optimaal afleesbaar is op PC, laptop, tablet én smartphone. De focus ligt op het zo snel en eenvoudig mogelijk kunnen zoeken naar banden. Een leuke bijkomstigheid is dat klanten die online bestellen automatisch sparen voor uiteenlopende producten naar keus.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer