Bandenvernieuwing interessant bij Banden Plan Europa • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Bandenvernieuwing interessant bij Banden Plan Europa

Banden Plan Europa staat op Transport Compleet om uit te leggen dat bandenvernieuwing door tal van factoren erg interessant is. Zo is het volgens Banden Plan Europa niet meer dat versleten truck- en busbanden weinig of niets meer waard zijn.

Karkasprijzen zijn in 2016/2017 sterk gedaald en daar tegenover gaan de prijzen van nieuwe banden flink in de lift gedurende de komende maanden. Dit simpelweg vanwege fors stijgende grondstofprijzen. Belangrijke redenen waardoor de inzet van kwalitatieve vernieuwde banden nog interessanter wordt.

Wanneer het profiel van een premium band is versleten, is vaak het karkas nog in goede staat. Zonde om dit karkas voor een minimale vergoeding weg te doen en te vervangen voor een dure nieuwe band. Het is financieel voordeliger om het karkas te laten vernieuwen. Zo behoudt men het eigen karkas, is er een zeer lage kostprijs per kilometer te behalen, en men betaalt enkel voor de vernieuwing en door productie in Nederland is een snelle levering gegarandeerd.

Banden Plan Europa beschikt over een ruim geconditioneerd magazijn voor de opslag van hoogwaardige vernieuwde truck- en busbanden. Door de combinatie van eigen vrachtwagens en expresdiensten, is het mogelijk om banden snel op locatie af te leveren. Voor elke toepassing is een gepaste band op voorraad, zowel warm als koud vernieuwd. Uiteraard is er keuze uit elke prijsklasse.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer