Barbatruck, nieuw netwerk voor truckherstel • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Barbatruck, nieuw netwerk voor truckherstel

De naam Barbatruck is gekozen voor een nieuw netwerk van truckherstellers. Die weten heel goed dat truckschadeherstel niet nieuw is, maar dat de invulling wel anders kan. Daarom kwam vanuit verschillende marktpartijen de vraag voor een nieuw maar vooral vernieuwend netwerk, dat overigens niets met de befaamde Barbapapa van doen heeft.

barbatruck-truck-mzfx9fjowpgnra9p6a0phkhmjwqo7he7ujcchukh4cBinnen Barbatruck zijn diverse specialismen vertegenwoordigd, zodat elke vraag van elke opdrachtgever binnen het netwerk opgelost kan worden.

Ook kan het netwerk als groep grotere opdrachten van landelijke opdrachtgevers aan, zoals bijvoorbeeld het omspuiten van een compleet wagenpark. De Barbatruckbedrijven kunnen dit gezamenlijk organiseren. Door een goede en snelle onderlinge communicatie is Barbatruck in staat de inzet van vervangend vervoer op maat, in deze branche een belangrijk punt, flexibel te regelen, zodat de opdrachtgever niet stil hoeft te staan. Stilstand kost immers geld.

Autoschade Herstel Groep vervult de faciliterende rol op het gebied van sales en marketing, netwerkbeheer, automatisering en centrale schadeafwikkeling. De andere leden van Barbatruck zijn schadeherstelbedrijf Kooiker uit Zwolle, Bronk uit Beusichem, Castricum uit Winkel, Glasbeek uit Waddinxveen, Mooij uit Opmeer, Mourits uit Bedum, Munkhof uit Horst en Truckherstel Naaldwijk, zo weet Truckfan.nl te melden.

De naam Barbatruck doet verwachten dat deze geleid wordt door Barbapapa, maar Martin Luinstra van schadeherstelbedrijf Kooiker noemt zichzelf coöperatievoorzitter. Volgens hem gaat Barbatruck zich richten op fleetowners, verzekeringsmaatschappijen, ZZP-ers, transporteurs en de merkdealer. “De marktbehoeftes zijn nu eenmaal anders dan voorheen. Met Barbatruck zijn we in staat om service op maat te bieden. Elke opdrachtgever is uniek en kan bijzondere wensen hebben omtrent de service die geleverd moet worden. Over tal van zaken als haal- en brengservice, vervangend vervoer op maat en centrale schadeafhandeling kunnen daarom afspraken op maat worden gerealiseerd. Ook de website van Barbatruck speelt hierop in: deze is zeer anders en vernieuwend en specifiek gericht op elke klant.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer