Ga naar hoofdinhoud

“BedrijfsautoRAI 2007 meer dan succesvol”

De BedrijfsautoRAI 2007 mag een groot succes worden genoemd. Dat zegt Fernand Molenschot van de Amsterdam RAI. “De bezoekersaantallen overtreffen die van 2005 ruim en, belangrijk, van de beursvloer hoor ik vrijwel uitsluitend positieve geluiden. Daar kunnen we alleen maar tevreden mee zijn.”

Gistermiddag om 14.00 uur waren 9.100 bezoekers de toegangspoorten van de BedrijfsautoRAI gepasseerd. Daarmee kwam het totale bezoekersaantal van deze editie, met een gedeelte van de vrijdag en vandaag nog te gaan, op ruim 120.000. “In 2005 eindigden we met dit aantal, dus dat hebben we al gebroken. We verwachten in totaal voor deze editie op 135.000 tot 140.000 bezoekers uit te komen. De kwaliteit van de bezoekers is ondanks de groei van hetzelfde hoge niveau”, aldus Molenschot, die van de standhouders ook goede geluiden hoorde. “Ook zij ervaren het als een uiterst succesvolle beurs, ondanks de lange levertijden schrijven zij wel orders. Opvallend is dat er veel belangstelling is voor de speciale voertuigen in hal 8, 9, 10 en 11. Daar kwam veel volk.”

De BedrijfsautoRAI 2007 bevestigde haar eigen karakter als internationaal topevent voor de branche: er kwamen bezoekers uit in totaal 47 landen.

Op de foto het TERTS organisatieteam (v.l.n.r.): Renée Suiker, Sandra Braat, Inés Verhallen, Stefan Vernooy, Fernand Molenschot, Marieke Leenhouts en René Lensing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer