Blåkläder introduceert Unite kledinglijn • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Blåkläder introduceert Unite kledinglijn

Professionele werkkleding creëert vertrouwen, en vertrouwen betekent betere business. Dat is de reden waarom Blåkläder een nieuwe lijn van professionele werkkleding heeft ontwikkeld – Unite – voor ieder bedrijf dat er als een team wil uitzien. Een concept dat Blåkläder verder gaat versterken in Europa.

“We hebben maar een paar seconden om een goede eerste indruk te maken. Ook al zijn lichaamstaal, stem en houding allemaal belangrijk, de uitstraling – onze kleding – is een factor met meer invloed dan we willen toegeven. “Goed geklede medewerkers stralen professionaliteit en trots uit. Kenmerken die een sfeer van vertrouwen creëren en zo meer en betere business voor onze klanten genereren, “zegt Anders Carlsson, CEO van Blåkläder.

Unite is de naam van de nieuwe collectie van Blåkläder voor professionals, waarbij de nadruk ligt op het creëren van een uniforme uitstraling en zo de klanten van het bedrijf serieus te benaderen.”Unite is een strategisch belangrijk project voor ons. We willen onze rol in heel Europa versterken en dezelfde leidende positie bezetten als we hebben in de Scandinavische landen. Er is een enorme behoefte aan uniforme kleding in Europa, en daarom hebben we dit concept ontwikkeld met deze markten in gedachten”, legt Anders uit.

Professionele werkkleding is een bewuste en strategische keuze voor veel bedrijven. Het versterkt de identiteit van het bedrijf en straalt kwaliteit uit. Daarbij is het eveneens een belangrijke factor bij het bevorderen van teamspirit onder de medewerkers. Gebondenheid is van levensbelang om het team kracht te laten uitstralen en successen te behalen. “Een kleine wijziging in de keuze van kleding kan een groot verschil maken voor het bedrijf,” zegt Mathew Vandorpe, Country Manager bij Blåkläder Benelux.

De Unite kledinglijn is er in zes kleurstellingen, zodat ieder bedrijf zijn team als eenheid kan kleden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer