Blom Verkeersschool lest met Iveco Eurocargo • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Blom Verkeersschool lest met Iveco Eurocargo

Blom Verkeersschool heeft onlangs een drie nieuwe Iveco Eurocargo’s in ontvangst genomen. Deba bedrijfswagens en Blom Verkeersschool zijn beide trots op de reeds meer dan 30 jaar lange samenwerking en uitbreiding van het wagenpark.

Door de aanvulling van deze drie Iveco Eurocargo’s en een nog in bestelling staande vierde komt het totale vrachtwagenpark op 15 stuks en is Blom Verkeersschool een van de grootste vrachtwagen-opleiders van Nederland. Met deze levering is tevens besloten om de samenwerking te vergroten door trainingen op maat te leveren voor klanten van Deba Bedrijfswagens.

De Iveco’s zijn uitgerust met een Euro 6 motor, gekoppeld aan een semi-automatische 12-gangs versnellingsbak. Hiermee is het voor de leerlingen en ervaren chauffeurs nog comfortabeler om te lessen in deze trucks. Daarnaast zijn ze voorzien van de nieuwste veiligheidssystemen en het hoogste comfort dankzij Adaptive Cruise control, Xenon verlichting, Side skirts, LED dagverlichting en meerdere camera’s rondom het voertuig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer