Bob Beentjes verlaat Beentjes Transport • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Bob Beentjes verlaat Beentjes Transport

Bob Beentjes, mededirecteur van Beentjes Transport en Beentjes Vervoercentrum, stopt deze maand met zijn werkzaamheden. Hij legt zijn functie als directeur neer en gaat zijn leven een andere invulling geven. Zijn broer Ger Beentjes en zijn nichten José Kramer-Beentjes en Monique Beentjes gaan met zijn drieën verder.

Na bijna 40 jaar werken, eerst als werknemer en sinds 1996 mede-eigenaar, vindt Bob (53) het mooi geweest. Zijn grote passie was altijd het Engeland gedeelte  (Beentjes Transport Haarlem) van het bedrijf. Maar sinds deze tak in 2013 verkocht is aan Schavemaker Logistics, heeft hij nu toch besloten om zijn andere passie, het keeperstraining geven, meer invulling te geven. Vorig jaar was Bob ( rechts) keeperstrainer bij Telstar, inmiddels is hij overgestapt naar VV Alkmaar.

De aandelen van Bob zijn overgenomen door broer Ger die primair verantwoordelijk blijft voor de vestiging in Haarlem (Beentjes Vervoercentrum B.V.) en door de zussen José Kramer-Beentjes en Monique Beentjes die primair verantwoordelijk zijn voor de vestiging in Heerhugowaard.

Beentjes Transport en Beentjes Vervoercentrum zijn lid van Teamtrans. Dit netwerk bestaat uit 10 vervoerders, die samen zorgen voor een 24 uurs distributie binnen Nederland. Het eigen wagenpark bestaat uit circa 50 trekkende eenheden.

Beentjes Transport Beheer is bij de transactie begeleid door Pot Jonker Advocaten en Smith Boeser van Grafhorst Notarissen.

Foto’s: Beentjes Transport en V.V. Alkmaar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer