Boekestijn gewaardeerd in Polen • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Boekestijn gewaardeerd in Polen

Boekestijn Transport Service stond onlangs in de laatste ronde van de prijs van het beste Nederlandse bedrijf dat investeert in de toekomst van Polen Directeur Arno Boekestijn zegt: “Helaas, we hebben de prijs niet gewonnen, maar we zijn ontzettend trots op ons bedrijf dat we de top drie hebben gehaald. Hartelijk dank aan iedereen; zonder jullie was dit nooit mogelijk geweest.”

Boekestijn TransportHet Pools-Nederlandse ondernemingsforum in Nederland heeft het Nederlandse en Poolse top management van bedrijven en de politiek dichterbij elkaar gebracht om hun kennis en ervaring met elkaar te delen. De vertegenwoordigers bestaande uit Mateusz Morawiecki, Vice-premier van de Republiek Polen, Minister van Ontwikkelingssamenwerking en Financiën en Henk Kamp, Minister van Economische Zaken hebben met de deelnemende bedrijven besproken hoe de randvoorwaardes voor Poolse Bedrijven verbeterd kunnen worden om door te groeien in het buitenland. Ook kwamen hier de Nederlandse bedrijven die zaken doen in Polen ter sprake. “

Boekestijn werd meerdere malen genoemd door de ministers en ambassadeurs van beide landen. Boekestijn: “Ook bij grote Nederlandse bedrijven in Polen kwam Boekestijn ter sprake. Deze erkenning is zeer waardevol. Niet alleen voor mijzelf, maar voor ons hele team.” Wat maakt Boekestijn Transport Service een van de beste ondernemingen die zaken doet in Polen? Arno Boekestijn:“We werken samen met de University of Logistics in Poznan, WSL. We geven lessen op de universiteit zodat de studenten meer ervaringen uit de praktijk meekrijgen. Daarnaast doorlopen we een project, waarbij de studenten een programma volgen waarin ze gedeeltelijk leren en werken. Op dit moment, hebben we Foto's: Boekestijn Transport rijdt alcoholvrijmeer dan 10 studenten die dit programma volgen.” Nederland is de op een na grootste investeerder in Polen. Wereldwijd is Nederland de op vier na belangrijkste exporteur, de op zes na belangrijkste importeur, en de op zes na belangrijkste investeerder. “Wist je dat Polen een van de belangrijkste zakenpartners is voor Nederland? Er wordt meer dan 10 miljard aan goederen geëxporteerd naar Polen.” Dit is, volgens het Pools Nederlandse ondernemings forum, hoger dan de waarde van de export van Nederland naar China of Rusland. Voor Boekestijn is zaken doen in Polen een normale gang van zaken. “Sinds dat we de Poolse markt betraden in 1999 namen we zorg voor het nationale transport in Polen en het internationale transport dat vanaf Polen komt. Er is meer; zelfs ons Control Center is in Polen gevestigd”, concludeert Boekestijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer