fbpx Ga naar hoofdinhoud

Boerstal gaat live met Mendrix

Boerstal Transport Service uit Haps groeit hard en wil die groei verder faciliteren met het TMS van Mendrix. Boerstal koos voor Mendrix nadat het aantal opdrachten was verdubbeld.

Voor eigenaar Willem Boerstal is het belangrijk dat de groei niet afdoet aan de kwaliteit die het bedrijf wil bieden. “De professionaliteit die je uitstraalt naar de klanten en je werknemers moet in orde zijn”, aldus Boerstal. Hij is erg te spreken over het overzicht dat het bedrijf nu heeft op zowel de orders als de uitvoering van de planning. “Het is heel eenvoudig en ook nog eens goed overdraagbaar.”

Boerstal vertelt hoe het bedrijf voorheen gebruik maakte van een eigen ‘systeem’: “We improviseerden, en dan worden er nog wel eens fouten gemaakt. Met de huidige groei kunnen we ons geen fouten meer veroorloven. Dankzij MendriX TMS ligt alles vast. Tarieven staan in het systeem, en de uren van de chauffeurs worden gelijk verwerkt.”

In maart komen er een nieuwe oplegger en een nieuwe chauffeur bij. “In korte tijd hebben we best wel veel stappen gezet”, geeft Boerstal toe. Hij heeft er een goed gevoel bij. Ook over de samenwerking met MendriX is hij te spreken. “Goed is goed”, zegt hij. “En in dit geval is de prijs- en kwaliteitverhouding ook nog eens prima.”

Boerstal Transport Service uit Haps is gespecialiseerd in (inter)nationaal sneltransport en koeriersdiensten, van klein tot groot. Het bedrijf beschikt overeen wagenpark met een gestaag groeiend aantal voertuigen, en voert daarmee per maand gemiddeld 150 opdrachten uit. Boerstal Transport Service is overigens wegens de groei van het bedrijf op zoek naar goede chauffeurs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer