Ga naar hoofdinhoud

Van den Boom bouwt op DAF

Van den Boom Transport uit Weert heeft haar vloot onlangs uitgebreid met een nieuwe DAF XF FTG met gestuurde voorloopas en een DAF XF FTN met gestuurde naloopas. Die zijn geleverd door Allers Bedrijfswagens Weert.

Veel trucks, waarvan ook de nieuwe DAF’s, zijn voorzien van een autolaadkraan. “We hebben kranen van 14 ton/meter tot en met 65 ton/meter. Hiermee kunnen we zelf tot aan 10 ton laden, lossen en plaatsen en de klant maximaal van dienst zijn. Voor hen is onze flexibiliteit vaak de reden om voor Van den Boom te kiezen”, aldus directeur Eveline Harts-Van den Boom.

Van den Boom Transport in Weert heeft 27 trucks rondrijden door Nederland en België, waaronder inmiddels elf DAF’s. Eveline is met name te spreken over de prijs-kwaliteitverhouding van het merk. “Bovendien is het contact met dealer Allers Bedrijfswagens Weer, die bij ons om de hoek zit, erg prettig. Betrokkenheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en service staan bij ons hoog in het vaandel, dus dat verwachten wij ook van de partijen waarmee we samenwerken. En tot nu toe bevalt de samenwerking met DAF prima.”

De opa van Eveline, Bart, richtte het bedrijf op in 1961. In 1972 nam zoon Alfons het bedrijf over. Zeven jaar geleden heeft Eveline de scepter overgenomen. Zij runt het bedrijf nu samen met Frank Linders en Hans Jeurninck. “Ik was veertien jaar toen ik al vrachtwagens stond te wassen. Ik zag de trucks vanuit mijn slaapkamerraam. Ik heb dan ook altijd in deze sector willen werken.”

In meer dan 55 jaar is Van den Boom uitgegroeid tot een bedrijf met een uitgebreid wagenpark, waaronder opleggers en trekkers met kraan, combinaties met kraan, opleggers met meeneemheftruck en uitschuiftrailers tot 20 meter.. Distributie van hekwerken tot betonputten, van containers tot speeltoestellen, daaruit bestaat de lading bij Van den Boom. Het bedrijf is specialist in het transport van deelpartijen tot 25 ton in de bouwsector.  Eveline: “Ook is er op ons eigen terrein ruimte voor overslag en tijdelijke opslag. Het laden en lossen is verantwoordelijk werk. We werken met ervaren chauffeurs. Drie hiervan zijn al veertig jaar bij ons in dienst. Dat toont de sfeer binnen ons bedrijf. Tevreden medewerkers zorgt voor tevreden klanten. En ik weet dat de chauffeurs erg te spreken zijn over hun DAF’s!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer