BOVAG truckdealers snuffelen aan universelen • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

BOVAG truckdealers snuffelen aan universelen

Voorzitter Wouter Nunnikhoven maakte gisteren op de BOVAG truckdealerdag bekend zijn afdeling gaat onderzoeken wat er aan  bindende  dan wel scheidende elementen is met de BOVAG afdeling Truck & Trailer.

NunnikhovenBinnen de BOVAG bestaat sinds ruim een jaar een afdeling waarin niet merkgebonden truckreparatiebedrijven en trailerreparateurs verenigd zijn. Ofschoon die bedrijven vaak in de zelfde vijver vissen als de truckdealers wil Nunnikhoven toch bekijken wat de verhoudingen zijn en of daarin verandering kan of moet komen.
Tevens werd bekend gemaakt dat de naam TDA of wel Truck Dealer Associatie komt te vervallen en wordt vervangen door BOVAG Truckdealers. Die verandering is een gevolg van de wijziging binnen BOVAG met betrekking tot de naamgeving. NDA, ABA en TDA zijn verdwenen en heten respectievelijk BOVAG Dealers, BOVAG onafhankelijke autobedrijven en BOVAG truckdealers. Alle afdelingen houden wel hun eigen bestuur. De nieuw opgerichte afdeling Truck & Trailer is onderdeel van de afdeling BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven. Wat TDA en Truck & Trailer in ieder geval bindt is dat ze beide in het business-to-business traject actief zijn.
 

Auteur: Pieter Wieman

 

ttm.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer