BP/Aral en Total accepteren elkaars tankpassen • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

BP/Aral en Total accepteren elkaars tankpassen

BP en Total maken bekend dat zij elkaars tankpassen gaan accepteren in Europa. Op basis van een samenwerkingsovereenkomst die in 2018 van kracht wordt, zal Total tankpassen van BP/Aral accepteren binnen haar netwerk van tankstations in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Polen en Frankrijk. BP/Aral zal op haar beurt tankpassen van Total accepteren bij tankstations in Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Luxemburg, Zwitserland en Polen.

Met deze overeenkomst zullen de tankpassen van zowel BP/Aral als Total bij 4.000 extra tankstations worden geaccepteerd. “De uitbreiding van ons netwerk van acceptanten betekent dat BP/Aral klanten nu toegang hebben tot meer dan 22.000 stations in 29 landen, in aanvulling op de data en technische hulp om hun wagenpark te beheren”, zegt Guy Moeyens, Chief Operating Officer Fuels Europe & Southern Africa bij BP.

“Dankzij deze uitbreiding van ons acceptatienetwerk kunnen we tegemoetkomen aan de behoeften van onze zakelijke klanten. Dit vormt een perfecte aanvulling op ons aanbod voor Europese tankpashouders. Het zal daarnaast bijdragen aan de realisatie van een belangrijke doelstelling van de Total Group: onze klanten helpen bij hun energiekeuzes als voorkeurspartner voor mobiliteit”, zegt Benoît Luc, senior vice president M&S voor Europa bij Total.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer