Bpost neemt Leen Menken over • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Bpost neemt Leen Menken over

Bpost neemt het Nederlandse Leen Menken Foodservice Logistics over. Leen Menken Foodservice Logistics is de logistieke partner van de maaltijdboxbezorger Hello Fresh en is gespecialiseerd in de e-commerce van verse en diepgevroren voeding.

De onderhandelingen met Bpost startten vorig jaar en werden woensdag afgerond, aldus Leen Menken op zijn website. “Deze overeenkomst geeft Leen het vertrouwen in het voortbestaan van ons bedrijf, dit is dan ook de reden geweest dat hij de knoop heeft doorgehakt.”

De managers van Leen Menken blijven ook na de overname aan boord. Financiële details van de overname zijn niet bekend gemaakt.

“In de e-commerce afdeling hebben we jarenlang veel geïnvesteerd. We kwamen nu op een punt dat het besef er was dat we dit zelfstandig niet verder uit konden breiden. Bpost heeft kapitaal beschikbaar waarmee we de verdere groei kunnen gaan realiseren. Bpost heeft de ambitie om een leidende speler te worden in de Benelux voor gespecialiseerde logistieke dienstverlening. Zij hebben ook dezelfde visie over slimme distributie als het gaat om voedsel. bpost wil dat al onze activiteiten gaan groeien dus; warehousing, foodservice logistiek, inpakwerk en natuurlijk de e-commerce logistiek. Door samen onze krachten te bundelen kunnen we stappen maken in de kwaliteitsverbetering en capaciteit. Bpost heeft ontzettend veel kennis in huis als het gaat om fijnmazig distributie en slimme systemen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat deze nieuwe fase een positieve wending is voor zowel medewerkers als klanten. Ons managementteam blijft ongewijzigd en Leen blijft het gezicht van het bedrijf. Namens de business unit Fresh Food Delivery van Bpost gaat Jeroen D’Espallier als directeur samenwerken met Leen”, aldus Leen Menken Foodservice op haar website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer