Ga naar hoofdinhoud

Brant Visser bouwt nieuw warehouse

Met het slaan van de eerste heipaal door de drie aandeelhouders, de broers Brant, Kees en Sytze Visser, is deze week een begin gemaakt met een forse uitbreiding van de warehousecapaciteit van dit sinds 1999 in Heerenveen gevestigde Brant Visser Transport & Warehousing.

Hiermee speelt Brant Visser in op de toenemende vraag naar warehousing in de regio Heerenveen. Deze regio is centraal gelegen, goed bereikbaar en behoort tot een van de belangrijkste logistieke hotspots in Noord-Nederland.

De  uitbreiding van de reeds bestaande hoogbouwmagazijnen is met name gericht op opslag van food en foodgerelateerde producten als verpakkingsmaterialen en stelt Brant Visser in staat om aan de hoge voedselveiligheids-normen te blijven voldoen die de voedselindustrie stelt. Vermeldenswaard is dat de nieuwbouw voor bijna 100 procent  door Friese bedrijven zal worden gerealiseerd.

Sinds de verhuizing van Anjum naar Heerenveen in 1999, kent het bedrijf een gestage, autonome groei en verzorgt en organiseert voor een nog steeds groeiend aantal opdrachtgevers in Friesland, Groningen, Drente en Flevoland de logistieke dienstverlening.

Na de uitbreiding beschikt Brant Visser over een totale warehousecapaciteit van circa 24.000 palletplaatsen. Naast warehousing, houden Brant Visser en haar 125 medewerkers zich bezig met transport over de weg. Haar transportvloot bestaande uit 75 eenheden, herkenbaar aan de kenmerkende groene kleuren, komt u voornamelijk tegen in de Benelux, Duitsland en Frankrijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer