Broekman Logistics aan de slag voor BYD • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Broekman Logistics aan de slag voor BYD

BYD Europe (BYD) heeft Broekman Logistics gekozen als strategische partner voor hun warehousing & distribution. Vanaf begin april wordt vanuit het warehouse van Broekman Logistics op de Maasvlakte – Rotterdam de distributie uitgevoerd.

De samenwerking zorgt voor een verhuizing van het logistieke proces van Maasstricht Airport naar Rotterdam. “Wij zijn enorm trots op een samenwerking met een wereldspeler zoals BYD. Wij gaan uit van een langdurige en succesvolle relatie die voor beide bedrijven in de komende jaren meer groei zal garanderen”, aldus Willem Jan van Amersfoort (Managing Director Warehousing & Distribution).

De E-Mobility producten bestaan onder andere uit elektrische bussen en taxi’s, maar ook heftrucks en spareparts. Broekman Logistics zal diverse toegevoegde waarde activiteiten uitvoeren voordat de producten naar de eindgebruikers gedistribueerd worden.

“BYD wil blijven inspelen op de behoeften van de eindgebruikers. Met Broekman Logistics hebben wij een goede logistieke partner gevonden om de totale supply chain te optimaliseren en concurrentievoordeel in Europa te creëren”, aldus Javier Contijoch (Director of BYD Forklift Europe).

BYD is opgericht in 1995 en een beursgenoteerde onderneming op de Hong Kong Stock Exchange / Shenzhen Stock Exchange. BYD heeft bijna 180.000 werknemers en wereldwijd 22 industriële parken van bijna 17,000,000 m2. BYD is gespecialiseerd in onder andere oplaadbare batterijen, elektrische voertuigen, LED, elektrische heftrucks.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer