Broekman stelt nieuwe director Warehousing & Distribution aan • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Broekman stelt nieuwe director Warehousing & Distribution aan

Broekman Logistics, de specialist voor opslag, behandeling en distributie van verpakte gevaarlijke goederen, is trots om de benoeming van Sjors van Enckevort als Director Operations, voor de Warehousing & Distribution divisie, aan te kondigen.

Als onderdeel van haar BLUE4C strategie verstevigd Broekman Logistics haar lokale aanwezigheid in Venlo, met een capaciteit van 64.000 m2, inclusief een mezzanine van 12.000 m2, voor gecombineerde opslag van zowel gevaarlijke als ongevaarlijke goederen. Met moderne opslagfaciliteiten op strategische locaties, langs de gehele Nederlandse ‘logistieke corridor’, en de op schema liggende bouw van deze logistieke campus – met een geplande opstartdatum begin 2019 – is Broekman Logistics perfect gepositioneerd om geïntegreerde en op-maat-gemaakte ketenoplossingen te bieden. Om de operatie van deze locatie te stroomlijnen met haar andere vestiging in Zuidoost Nederland, heeft Broekman Logistics Sjors van Enckevort benoemd als Director Operations.

“Met de benoeming van Sjors van Enckevort als Director Operations versterken wij onze Warehousing & Distribution organisatie aanzienlijk”, aldus Willem Jan van Amersfoort, managing director van de divisie. “Hij zal onze groeiambitie – zowel nationaal als internationaal – ondersteunen, en is als zodanig de volgende stap in het toekomstbestendig maken van onze organisatie. Met onze ontwikkelingen in Venlo, onze investering in IT infrastructuur en de organische groei die wij realiseren bij onze andere vestigingen, is Sjors perfect gekwalificeerd om onze activiteiten op een volgende niveau te brengen”.

Van Enckevort (39) heeft een solide achtergrond in de logistiek: Gedurende zijn 18 jaar durende werkzame periode bij Geodis heeft hij verscheidende operationele rollen en management functies bekleed. Sjors was verantwoordelijk voor meerdere Warehouse locaties en was essentieel in het benutten van de synergie tussen de verschillende vestigingen. Sjors besluit: “De focus op groei en het enthousiasme bij Broekman Logistics en werken aanstekelijk. Je voelt dit bij alle medewerkers en het is deze positieve energie en doelgerichte ambitie die mij heeft doen besluiten om me bij dit fantastische team aan te sluiten.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer