Broshuis legt nadruk op duurzaamheid • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Broshuis legt nadruk op duurzaamheid

Broshuis legt op de MobiliteitsRAI de nadruk op duurzaamheid, net als het evenement zelf.

“Onze opleggers worden duurzaam gebouwd voor een lange levensduur. Dit resulteert in een beter rendement voor u! Een oplegger is immers zo sterk als zijn zwakste schakel. De kwaliteit van onze opleggers is niet alleen zichtbaar als ze nieuw zijn. Vooral als ze een aantal jaren oud zijn, is het verschil goed zichtbaar in de technische staat, zoals onder andere het in het raamwerk, de vloer en de leidingen”, verklaart Broshuis voorafgaande aan de MobiliteitsRAI.

Broshuis presenteert op haar stand opleggers van bedrijven die ervaring hebben met haar duurzame opleggers. “Zo laten wij u de nieuwe 3-assige SL2 semi dieplader zien van de firma ‘Van Dijk Transport’. Zij hebben hun oude 3-assige semi dieplader na 28 jaar trouwe dienst verkocht. “De 28 jaar oude semi deed het nog prima. We zochten alleen een lagere semi die dubbel kan schuiven” aldus Dick van Dijk eigenaar van ‘Van Dijk Transport’. “We hebben hem nu verkocht en hij gaat aan zijn tweede leven beginnen. Omdat we zeer tevreden zijn over de kwaliteit en de samenwerking met Broshuis, hebben we weer gekozen voor een Broshuis-oplegger. De keuze is gevallen op een SL2 oplegger omdat dit in onze ogen de oplegger van de toekomst is. Er is veel gebeurd op het gebied van assystemen, maar na onderzoek bleek de SL2 de beste oplossing. Naast de lage laadvloer was voor ons de bodemvrijheid, de lage onderhoudskosten en het lage eigengewicht van doorslag”, aldus de trailerfabrikant.

Naast de SL2 semi dieplader staat er ook een 2-assige SL2 dieplader van ‘Van Engelen transport’ op de stand. Ook het bekende containerchassis ‘MFCC’ en ‘2CONnect’ is te vinden op de stand van Broshuis.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer