Ga naar hoofdinhoud

Bundeling goederen C. van Heezik, Speksnijder en Diepvries United

Om in te spelen op de moderne ontwikkelingen hebben Van Heezik en Speksnijder samen met Diepvries United besloten goederenstromen te bundelen.

Heezik-1024x788Van Heezik en Speksnijder werken al enkele jaren samen op hun specialiteiten. Voor Van Heezik (foto) is dat vrieslogistiek en voor Speksnijder verslogistiek. Nieuw is de samenwerking met Diepvries United.

Vanuit drie locaties kan aan de gezamenlijke opdrachtgevers een volledig logistieke dienstverlening worden aangeboden. Het gaat om Diepvries United in Bergschenhoek, voor de diepvries fijn distributie in West-Nederland, Speksnijder Logistiek in Hazerswoude voor de koelvers distributie in de Benelux en C. van Heezik in Utrecht voor de diepvries distributie in de Benelux.

Diepvries United is een diepvrieswarehouse met ca. 5.200 palletplaatsen dat zich richt op opslag, orderpicking en distributieactiviteiten. Speksnijder Logistiek met een cross-dock centrum in Hazerswoude is een onderneming gespecialiseerd in dagelijkse transport, warehousing en distributie van koel-versproducten.

Van Heezik Utrecht is een onderneming gespecialiseerd in de diepvrieslogistiek. Vanuit een vrieshuis in Utrecht met 22.000 palletplaatsen levert men aan de Retail en producenten van diepvriesproducten in de Benelux. Tevens verzorgen zij via hun zusterbedrijf de aansluitingen met het buitenland.

Door de goederenbundeling kunnen volgens de drie partijen optimale keuzes gemaakt worden om de juiste specialiteiten van het netwerk te gebruiken. Het geheel wordt ondersteund door geïntegreerde IT oplossingen. Door bundeling van specifieke stromen wordt bovendien bespaard op zowel kosten per eenheid als op de uitstoot van CO2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer