Ga naar hoofdinhoud

Burg bedrijven op één stand

Op standnummer 134 staan de alle bedrijven die tot de Burg groep behoren.

Bij Burgers carrosserie B.V. uit Aalsmeer ligt de nadruk op de ontwikkeling van moderne wegtransportmiddelen voor duurzaam transport. In de praktijk komt dat neer op aanhangers en opleggers met meer vierkante meters laadvloeroppervlakte, flexibiliteit bij het laden en lossen, maar ook betere beladingsmogelijkheden. Burgers ontwikkelde diverse LZV combinaties, waarbij de individuele componenten zijn afgestemd op de behoeften van de vervoerder en verlader. Binnen deze concepten zijn ook de Double Deck opleggers opgenomen, om op die manier tot meer meters laadruimte en dus meer betaalde lading te komen. Inmiddels zijn met de verschillende concepten de nodige praktijkervaringen opgedaan en zijn diverse vervolgorders geplaatst.
Burg Service BV is actief in reparatie, renovatie en onderhoud aan alle merken RVS tankopleggers, -containers en -aanhangers. Vanuit de vestiging Barneveld is de Hobur RMO op de markt gebracht. Voor 2010 is een nieuw -nog compacter- model ontwikkeld  wat de wendbaarheid op boerenerven ten goede komt. Verder is een nieuwe 3″ slanghaspel ontwikkeld, dat zo klein is dat er ruimte in de RMO-achterkast ontstaat voor inbouw van automatische bemonsteringsapparatuur.
Burg Trailers BV uit Pijnacker levert aanhangwagens en opleggers volgens klantspecificaties gebouwd bij zusterbedrijf LAG te Bree. Daarnaast kan er ook een keuze gemaakt worden uit een aantal standaard producten die via het Chinese moederbedrijf CIMC geleverd worden. Onder de productnaam Hobur levert Burg Trailers BV een breed programma roestvrijstalen tankopleggers voor het vervoer van chemische producten en levensmiddelen.
Vanuit de vestiging in Pijnacker biedt Burg Trailer Service BV. een totaalpakket van reparatie en onderhoud werkzaamheden en de mogelijkheid van wagenparkmanagement.  De vervoerder kan er terecht voor revisie, onderhoud en reparatie aan alle merken assen, remsystemen, laadkleppen, stuursystemen, smeersystemen, alsmede APK- en LPK keuringen. Daarnaast monteert men ook laadkleppen, renoveert men onderstellen van tankopleggers of vernieuwd deze volledig en voert men alle nodige aanpassingen voor LZV voertuigen uit.
LAG Trailers NV uit Bree tenslotte is gespecialiseerd in de productie van aluminium tankopleggers voor het vervoer van brandstoffen of bulkgoederen. Daarnaast levert men ook een brede range aan opleggers met kiplaadbak, Walking Floor systemen, open uitvoeringen voor stenenvervoer of uitschuivers, alsmede diverse schuifzeil- of plywood gesloten voertuigen in standaard- en Mega-uitvoering.

Burg1

BurgBurg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer