Ga naar hoofdinhoud

Blex Logistics kiest voor TMS Mendrix

Blex Logistics was op zoek naar een automatiseringsoplossing om de dienstverlening richting de klanten te verbeteren. Eigenaar Spartak Melkonyan vergeleek verschillende TMS aanbieders en kwam uit bij MendriX.

Met 15 vracht- en bestelauto’s, 25 chauffeurs en een groeiend aantal orders die per dag afgeleverd moeten worden, is het voor Blex Logistics een uitdaging om het overzicht te behouden. Het huidige TMS systeem voldeed niet meer aan de eisen.

De logistieke dienstverlener krijgt dankzij MendriX TMS steeds meer grip op de werkzaamheden. “Zo worden de werkzaamheden gemakkelijker overdraagbaar. Als de planning wisselt, weten opvolgers precies wat er met de orders is gebeurd. Bijvoorbeeld of er bijzonderheden zijn geweest bij een order. Dat wordt keurig gelogd bij elke order”, aldus Melkonyan.

Dit laatste zal volgens Melkonyan hèt verschil maken in de communicatie met de klanten. “De terugkoppeling naar de klanten gaat nu veel efficiënter. Wanneer er na afronding van de orders nog vragen over zijn, kunnen we daar heel simpel bij. Vrachtbrieven kunnen we zo digitaal uit het dossier plukken.”

Met MendriX TMS wordt ook het nawerk gemakkelijker gemaakt. Blex Logistics gebruikt MendriX om te beginnen voor order registratie en planning. “Het werkt heel prettig. Bovendien is de samenwerking met MendriX goed. Met MendriX kun je alle kanten op. Juist dat was ook de reden om voor MendriX te kiezen: het is heel fijn dat we de software helemaal naar eigen inzicht kunnen inrichten.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer