Ga naar hoofdinhoud

C-Track presenteert Mobile KPI

Handzaam, mobiel en toch altijd geïnformeerd. Dat is in een notendop de essentie van de Mobile KPI. Want met een smartphone kun je goed overzicht hebben van je fleet, of je nu binnen of buiten het kantoor bent.

Overzicht van de fleet gaat snel en handzaam met de Mobile oplossing van C-TrackDe C-Track Mobile dashboardoplossing speelt in op de vraag naar mobiliteit en beschikbaarheid van informatie. De applicatie visualiseert relevante informatie over de status en prestaties van het wagenpark en haar bestuurders. Standaardindicatoren zijn: aankomsttijden, vertrektijden, rijgedrag, werken versus zakelijk-privérijden. Daarnaast kunnen deze indicatoren worden afgezet tegen historische verrichtingen. Uitbreidingen met gegevens uit andere bronnen als tankkaarten zijn reeds voorzien. Actuele en relevante managementinformatie die altijd en overal  beschikbaar is op het scherm van de smartphone en u in staat stelt  bedrijfsprocessen te optimaliseren.  Bovendien kan de moderne manager de verrichtingen van zijn werknemers en afdelingen real time volgen. 

Bij de ontwikkeling van de C-Track Mobile was de focus met name gericht op het gebruiksgemak. Grote knoppen en duidelijke icoongedreven menu’s die eenvoudig te bedienen zijn door de doelgroep en ervoor zorgen dat managers met leesbril en een gemiddelde computervaardigheden geen belemmeringen ervaren bij het gebruik.Illustraties  Informatie die bovendien geen nadere uitleg behoeft en direct door iedereen wordt begrepen. De krachtige en gebruiksvriendelijke grafische interface visualiseert wanneer van gestelde normen wordt afgeweken. Een presentatiewijze van de data waarbij weinig tijd verloren gaat tussen handeling en signalering.  Doelstellingen in het kader van MVO en de beperking van CO2 uitstoot zijn hierdoor te realiseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer