Cangaru terug als Transmanut • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Cangaru terug als Transmanut

Het Nederlandse meeneemheftruckmerk Cangaru maakt een comeback, maar dan in de vorm van het Franse Transmanut. Transmanut Nederland presenteert zich op Transport Compleet.

Drie bedrijven hebben Transmanut Nederland opgericht. Het bedrijf is in Nederland vertegenwoordiger van de Franse fabrikant. Die heeft een niet onaanzienlijk gamma van vijftien verschillende modellen meeneemheftrucks, vertelt Marco Reyneveld van Transmanut Nederland. “Dat is een heel aardig aanbod. Transmanut onderscheidt zich van andere aanbieders door een geschopeerd chassis en aluminium plaatwerk. Dat is wel prettig als zo’n meeneemheftruck veelvuldig in de viezigheid achter de trailer hangt. De Transmanut producten zijn tevens onderhoudsvriendelijk. Slangen of andere eenvoudige onderdelen zijn eigenlijk door elk technisch bedrijf te vervangen. Transmanut trucks zijn simpel, praktisch en hebben geen ingewikkelde elektronica. Dat scheelt ook onderhoud en storingen. Voor onderhoud kunnen klanten terecht bij de servicepunten van European Trailer Care.”

Dit jaar heeft Transmanut Nederland al veertig orders afgeleverd. Aan een verdere voorspelling voor 2017 waagt Reyneveld zich niet. “Natuurlijk willen we groeien, maar de totale markt is ook onoverzichtelijk. Doordat meeneemheftrucks niet geregistreerd worden, is het eigenlijk niemand duidelijk hoeveel er in Nederland jaarlijks worden afgezet.”

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer