Ga naar hoofdinhoud

CAPE Groep gaat van start met PTV xServer

CAPE Groep maakt binnen haar productportfolio gebruik van geocoding, mapping en routing ter ondersteuning van logistieke processen en daarnaast voor afstemming met klanten en subcontractors. Rob ter Brugge, CEO van CAPE Groep, en Dyon van Gaans, directeur van de PTV Group, besloten daarom een partnership aan te gaan en de samenwerking op het gebied van de PTV xServer een structureler karakter te geven.

PTVMet het partnership rondom de PTV xServer zal er gestart worden met de ontwikkeling van een volledig nieuwe, flexibele interface voor commercie, inkoop en planning. PTV xServer is een hosted solution van de PTV Group. De processen worden ontwikkeld met het Mendix App Platform en via eMagiz geïntegreerd met de PTV xServer. Daarnaast zullen er voor verschillende klanten PTV xServer add-ons worden ontwikkeld.
Rob ter Brugge, CEO CAPE Groep, over het partnership: “De integratie met de PTV xServer stelt ons in staat om grensverleggende, cloud gebaseerde oplossingen voor klantprocessen te realiseren.” Via de samenwerking met CAPE groep denkt  PTV Group nog meer kennis op te doen op het gebied van CO2-calculatie en activity based costing. “Wij zullen onze klanten van nog betere adviezen op dit gebied kunnen voorzien”, vertelt Dyon van Gaans, directeur van PTV Group.
Met de PTV xServer biedt PTV Cape Groep de techniek, die schuil gaat achter de producten van de PTV Group, in de vorm van krachtige programmamodules. CAPE Groep kan op deze manier logistieke en geografische functies integreren in hun software. Verschillende CAPE Supply Chain Apps maken al gebruik van geocoding, mapping en routing.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer