Ga naar hoofdinhoud

Carrosseriewerk Van de Weijer neemt Willem Wille over

Carrosseriewerk Van de Weijer slaat een flinke uitbreidingsslag. Niet alleen heeft het carrosseriebedrijf onlangs  de activiteiten van Willem Wille Carrosserie overgenomen, de carrosseriebouwspecialist is ook nog eens opgenomen in het dealernetwerk van HIAB-Benelux. Twee strategische ontwikkelingen die maken dat Van de Weijer haar klanten een complete range aan carrosserie- en transportoplossingen kan bieden.

Met vestigingen in Putten en Lunteren was Carrosseriewerk Van de Weijer, opgericht in 1996, al een grote regionale speler in de carrosseriebouw. Door de overname van Willem Wille kan een derde vestiging worden toegevoegd aan de bedrijfsomvang: inmiddels  zijn ook de deuren aan de Handelsweg 10 in Barneveld geopend. “We zijn er trots op dit geweldige nieuws te mogen meedelen!”, aldus Bart van de Weijer, eigenaar van Carrosseriewerk Van de Weijer.

De in 40 jaar opgebouwde kennis en kunde van Willem Wille Carrosserie is een heuglijke aanvulling op de expertise van Van de Weijer; de carrosseriebouwspecialist verbreedt daarmee het bestaande aanbod naar het zware segment autolaadkranen, kippers en speciaalbouw. “Er ontstaat echt iets moois: ruim 30 gespecialiseerde en gemotiveerde medewerkers bundelen hun krachten, wat leidt tot een grote mate van vakmanschap”, zegt Van de Weijer.

Daarnaast is Carrosseriewerk Van de Weijer officieel opgenomen in het dealernetwerk van HIAB-Benelux. Hiab is een betrouwbare leverancier van laad- en lossystemen, intelligente services en digitale oplossingen voor het wegtransport. “Daarmee kunnen we continu garant staan voor maatwerkoplossingen voor onze klanten en met een actieve begeleidende rol maximaal rendement uit investeringen van klanten realiseren.” Met beide overeenkomsten heeft Van de Weijer gerealiseerd dat vanaf heden klanten uit alle vervoerssegmenten bediend kunnen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer