CB breidt samenwerking met City Hub uit • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

CB breidt samenwerking met City Hub uit

Logistiek dienstverlener CB laat ook haar klanten in Den Haag beleveren door City Hub. City Hub is specialist in stadsdistributie vanuit een magazijn aan de rand van de stad en richt zich vooral op bevoorrading van ondernemers in de binnenstad. City Hub kiest voor duurzame oplossingen met elektrisch vervoer. CB werkt al samen met City Hub in Roermond en straks ook in Amsterdam.

CB zal iedere dag in de vroege ochtend leveren bij City Hub aan de rand van de stad. City Hub op zijn beurt zorgt vervolgens voor de laatste kilometers. Leveringen worden zo veel mogelijk gebundeld en in het stadscentrum verzorgd door e-cars met aanhanger.

Cees Pronk, directeur Operations van CB: “Wij werken steeds meer met vervoerspartners. Door de samenwerking met City Hub breiden we ons netwerk aan vervoerspartners weer verder uit. Een goed netwerk maakt ons flexibel en zorgt ervoor dat we precies dát vervoer inzetten dat op dat moment in die regio nodig is. Met de uitbreiding van ons partnernetwerk met City Hub in Den Haag kunnen we nog efficiënter en duurzamer.”

Yourick Fokker, directeur Logistics van City Hub: “De samenwerking met CB past uitstekend in onze operatie. We zijn een white label organisatie. Dat betekent dat we leveringen van meerdere aanbieders bundelen. Zo zorgen we dat er minder verkeer de stad in hoeft. Dat is uiteindelijk waar het om gaat: samenwerken aan een leefbare stad. Wij gebruiken uitsluitend elektrisch vervoer.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer