fbpx Ga naar hoofdinhoud

CB Fashion gaat verder als Modexpress

CB Fashion, de logistieke dienstverlener actief in de distributie van mode, gaat met directe ingang verder onder de naam Modexpress. Samen met een andere uitstraling moet de nieuwe naam zorgdragen voor een mondiale naamsbekendheid.

De naamswijziging is in lijn met de ambitieuze, internationale groeistrategie van het bedrijf, gericht op hoogwaardige logistieke dienstverlening voor bedrijven werkzaam in de Fashion en Lifestyle industrie.

Mark Fransen, CEO van Modexpress: “Onze klantenkring is de laatste jaren fors uitgebreid, van landelijke naar steeds meer internationale klanten. Door deze nieuw verworven internationale marktpositie merken we dat er behoefte is aan een duidelijkere profilering in één, voor iedereen herkenbare, huisstijl.” Fransen richtte in 1996 samen met Marie-Jose van der Linden Fashionwheels op. In 2014 fuseerde Fashionwheels met CB , de van oorsprong als Centraal Boekenhuis bekende logistiek dienstverlener.

In een eerder stadium heeft CB Fashion een aandelenbelang teruggekocht van CB en met de nieuwe identiteit wordt ook de onafhankelijkheid van de organisatie verder gestalte gegeven.

Modexpress is als toonaangevende logistiek dienstverlener actief in de Fashion & Lifestyle industrie. Het bedrijf heeft een zeer uitgebreid klantenportfolio en meer dan 500 werknemers in dienst.

Modexpress levert dagelijks ruim 20.000 zendingen aan winkels en consumenten, nationaal en internationaal met een wagenpark van 220 vrachtwagens. De 6 eigen warehouses in Helmond, Deurne en Alphen aan den Rijn,  hebben een opslagcapaciteit van 140.000 m2.

Eén reactie op “CB Fashion gaat verder als Modexpress

  • Lianne Doms

    Beste Mark, een gepaste felicitatie, m.a.w. HARTELIJK GEFELICITEERD! is hier op z’n plaats .. met gelukwensen en alle succes voor de verdere toekomst van mij en onze Hans (natuurlijk!) … Groetjes, Lianne Doms

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer