Chauffeurskaart nu online aan te vragen • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Chauffeurskaart nu online aan te vragen

Vanaf volgende week woensdag 17 mei is de digitale tachograafkaart online aan te vragen bij Kiwa Register. Via een nieuwe aanvraagportal kunnen bedrijfskaarten, bestuurderskaarten en werkplaatskaarten worden aangevraagd en betaald.

Door de wijzingen neemt het gebruiksgemak toe en wordt er tijd bespaard, zegt TLN. Zo wordt de levertijd met vijf werkdagen verkort in vergelijking met de huidige bestelprocedu​​re. TLN en EVO hebben de afgelopen jaren herhaaldelijk input geleverd bij Kiwa op eerdere conceptversies van het aanvraagportal en zijn content dat de aangedragen verbeterpunten zijn doorgevoerd.

Vanwege het overzetten van lopende aanvragen in het nieuwe aanvraagsysteem is het tijdelijk niet mogelijk om tachograafkaarten aan te vragen. Dit zal zijn vanaf donderdag 11 mei om 17:00 uur tot en met woensdagmiddag 17 mei. Houd hier dus rekening mee bij het aanvragen van bedrijfs- of bestuurderskaarten op korte termijn.

Lees meer over de aanvraagportal

3 reacties op “Chauffeurskaart nu online aan te vragen

 • jan

  Worden ze dan ook goedkoper? Dat monopoly van de Kiwa ruikt naar corruptie…

  1. Willy2

   Precies, veel te duur

 • Piet

  En ja hoor, ook nu krijgen ze het niet voor elkaar om het pasje binnen een redelijke termijn afteleveren. Eerst lag het aan het omschakelen, nee meneer hij ligt klaar voor verzending. O meneer sorry nu hebben we een foutje met de gegevens gemaakt maar hij ligt alweer klaar.
  Verder geen problemen daar, alleen ff half uurtje aan de lijn hangen voor je iemand spreekt
  Ben vast de enige ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer