Code95-training voor chauffeurs schuifvloertrailers • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Code95-training voor chauffeurs schuifvloertrailers

Knapen Service biedt sinds kort een Code95-training voor chauffeurs van schuifvloertrailers.

Volgens Knapen Service is het juiste gebruik én een goede behandeling van de schuifvloertrailer is van essentieel belang voor het besparen van onnodige kosten én voor de eigen veiligheid van de chauffeur. Deze gecertificeerde training voldoet aan de wettelijke normering voor Code 95. De training wordt verzorgd door een ervaringen schuifvloertrainer van Knapen Service en een gecertificeerde trainer van Rijschool Combinatie Zuid.

De training is bedoeld voor alle merken schuifvloertrailers. Tijdens de training komen onder meer aan bod: veiligheid voor de chauffeur en zijn omgeving, werking van de schuifvloertrailer, bedieningsinstructies en tips, behoud en onderhoud, tijdig mankementen signaleren. Ook is er een praktijksessie rondom de schuifvloertrailer. Ook een sessie over algemene zaken voor de chauffeur komt aan bod.

Knapen Service is een servicebedrijf voor alle merken schuifvloeren, kippers, en andere aluminium trailers. Zij leveren een volledig pakket van (preventief) onderhoud, reparatie en schadeherstel. Verdere specialisatie ligt in hydrauliekopbouw en werkzaamheden aan carrosserie, bulkwagens en kippers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer