Combibox SAT: tol betalen in zeven landen • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Combibox SAT: tol betalen in zeven landen

De uniforme OBU voor heel Europa is er nog steeds niet, maar hoe meer landen in één tolbox, hoe beter. Nebu Transport Services presenteert de Combibox SAT, goed voor zeven landen.

De Combibox SAT is geldig voor de Belgische tol en de Liefkenshoektunnel, Frankrijk, Spanje, Portugal, Oostenrijk, Italië en de A4 in Polen (Cracow-Katowice).

De box is ook al voorbereid voor Duitse Maut en Hongaarse tol en zodra dit mogelijk is kan de box een up-date krijgen met de nieuwe landen. De box hoeft dan niet gewisseld te worden.

Voor de Combibox SAT betaal je geen borg, maar heb je maandelijkse huurkosten van slechts € 2,90 per kastje per maand. De units kunnen rechtstreeks op de voorruit bevestigd worden. Je hoeft ze niet te laten inbouwen.  De gereden km’s / transacties zullen zichtbaar zijn, dagelijks, door op het portaal van Ressa in te loggen. De facturatie vindt iedere maand plaats, de incasso vijf dagen na factuurdatum. Omdat de Combibox SAT kenteken gebonden is, hebben wij een kopie van je kenteken nodig. Wil je korting in Italië? Dan ontvangen we ook graag een kopie van je NIWO vergunning. Als Nebu in het bezit is van het kopie kenteken, dan is het een fluitje van een cent om de Combibox SAT te verwisselen van kenteken. Een simpele e-mail of een telefoontje volstaat om alle landen in één keer aan te passen op het nieuwe kenteken.

Eén reactie op “Combibox SAT: tol betalen in zeven landen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer