Connectiviteit centraal bij Mercedes-Benz • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Connectiviteit centraal bij Mercedes-Benz

Mercedes-Benz wordt in de Evenementenhal in Gorinchem vertegenwoordigd door Rüttchen Automotive en Hogenbirk Bedrijfswagens. Veel aandacht gaat uit naar connectiviteit van Mercedes-Benz Vans en Trucks.

Op een open stand worden bezoekers welkom geheten en kunnen zij uitvoerig worden geïnformeerd over alle bedrijfswagenoplossingen van Mercedes-Benz. Zowel   binnen- als op het buitenterrein zal een brede modellenrange worden getoond van de Mercedes-Benz bestel- en vrachtwagens en de lichte bedrijfswagens van FUSO. Naast het standaardleveringsprogramma is er veel informatie te verkrijgen op het gebied van op- en ombouw, bedrijfswagendienstverlening en aanvullende services.

Veel aandacht gaat uit naar de innovatie van Mercedes-Benz. Deze wordt met name gevonden in de thema’s RoadEfficiency en connectiviteit. Bij Mercedes-Benz Trucks wordt dit concreet gemaakt met Mercedes-Benz Uptime. Door trucks, het Mercedes-Benz datacenter en de transportonderneming intelligent met elkaar te verbinden, zorgt Mercedes-Benz voor optimale inzetbaarheid van de voertuigen en de mogelijkheid om werkplaatsbezoeken efficiënt in te plannen. Hiermee wordt ongeplande stilstand tot een minimum beperkt. Ook heeft Mercedes-Benz met Fleetboard een in de markt bewezen telematicasysteem dat de connectiviteit met de vloot mogelijk maakt.

Voor Mercedes-Benz Vans sluit de recentelijk geïntroduceerde Sprinter naadloos aan op het thema ‘connectiviteit’. De nieuwe Sprinter is uitgerust met tal van intelligente rijassistentiesystemen en connectiviteitsoplossingen waaronder het nieuwe MBUX-multimediasysteem. Met Mercedes PRO kunnen bedrijven eenvoudig met de Sprinter en hun bestuurder verbonden worden. Mercedes PRO biedt 8 connectiviteitspakketten met in totaal 18 diensten waarmee de efficiëntie en productiviteit wordt verhoogd.

 

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer