Ga naar hoofdinhoud

Continental Cargo Carriers bestelt 75 nieuwe Kässbohrers

Continental Cargo Carriers uit Oostende heeft onlangs 75 nieuwe trailers aangeschaft. Het gaat om Kässbohrers K.SCH.

Continental Cargo Carriers beheert een vloot van 270 trailers die worden ingezet voor het transport van zowel volle ladingen als deelzendingen van het continent naar UK en vice versa. Ondanks de vele verschillende vraagstukken waarmee de sector krijgt af te rekenen, kijkt de transportfirma vol vertrouwen de toekomst tegemoet en investeerde in 75 nieuwe opleggers.

Die worden geleverd door Hoet Trailers uit Hooglede-Gits. Hoet Trailers is onafhankelijk constructeur van opleggers en opereert samen met zusterbedrijf TheTruckCompany onder het gekende logo van de bizon. “Bij de keuze van de uitvoering werd heel nauwkeurig gelet op de robuustheid van het chassis, met een maximumgewicht van zeven ton”, zegt Kris Dobbelaere, CEO van Hoet Trailers. “De opleggers hebben zowel aluminium kopspon als achterdeuren. Het chassis daarentegen is de heavy duty K.SCH-uitvoering van Kässbohrer, waarvoor wij exclusief invoerder zijn in België.  Met ondersteunende chassis-traversen op heel korte afstand en een hardhouten vloer van 35mm dik behoort dit chassis tot de meest robuuste van de huidige markt.”

Niet toevallig koos Continental Cargo Carriers voor dit type oplegger. “Bij de keuze van een oplegger houden wij immers vooral rekening met de schadegevoeligheid en degelijkheid”, zegt Marc Timmerman van Continental Cargo Carriers. “Uit de verschillende types opleggers, werden wij toch vooral overtuigd door het K.SCH-chassis van Kässbohrer.  De speciaal ontwikkelde ferry-bumper met gegalvaniseerde skids, die de schades moeten vermijden bij het in- en uitrijden van de ferry, is tevens een pluspunt”

Continental Cargo Carriers neemt de nieuwe trailers per direct in gebruik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer