VIDEO - Corcra debuteert in Hardenberg • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

VIDEO – Corcra debuteert in Hardenberg

Corcra maakt zijn Nederlandse debuut op Transport Compleet in Hardenberg en zegt een van de toonaangevende telematicabedrijven in Nederland te willen zijn. Business development manager Remco van Pruijssen kan de veelvoud aan oplossingen op de stand laten zien.

Corcra is nieuw in Nederland, de thuisbasis is Groot-Brittannië. “De overstap naar het vasteland is gemaakt, met Nederland als eerste stop. Van daaruit willen we verder Europa in”, vertelt Van Pruijssen.

Corcra heeft modulaire oplossingen voor tracking, brandstofmonitoring, trailer- en tachograafinformatie en cameratoepassingen voor zowel grote bedrijven als het MKB, zijn er bewezen oplossingen geboden die de efficiëntie verhogen en de kosten reduceren.

De cameratoepassingen zijn bijzonder. De camera’s op de truck kunnen op afstand uitgelezen worden, maar ook live gevolgd worden. Tevens worden incidenten vastgelegd. Dat kan van groot belang zijn bij bewijsvoering. Alleen de situatie rond de vrachtwagen wordt gefilmd, zodat de privacy van de chauffeur niet in geding is.

Corcra maakt naar eigen zeggen gebruik van de meest up-to-date operationele technologieën en communicatiemiddelen in de industrie, zodat de efficiency van wagenparken verbeterd kan worden. “Het is niet alleen ons doel om belangrijke informatie door te geven om tijd en geld te besparen, maar ook om te helpen met de integratie van onze oplossingen. Daardoor kan het beste uit een wagenpark gehaald worden terwijl tegelijkertijd operationele en financiële prestaties verbeterd worden”, aldus Van Pruijssen.

Corcra Europe, is onderdeel van de NIBC Groep met daarin NIBC Ltd en Corcra Ltd, opereert al meer dan 15 jaar in de telematicamarkt in Groot-Brittannië en Ierland. Met kantoren in Noord-Ierland, Ierland, Liverpool en nu ook in Nederland, is het team van accountmanagers klaar om specifieke oplossingen te bieden voor bedrijven. De eerste klanten in Nederland zijn Citrans en A2B-online.

Corcra staat op Transport Compleet Hardenberg 2017, hal 2 stand 212

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer