Ga naar hoofdinhoud

Cornelissen rijdt LZV’s voor Kruidvat

Voor A.S. Watson, het moederbedrijf van Kruidvat, heeft Cornelissen Transport twee LZV’s in de huiskleuren van Kruidvat aangeschaft en onlangs in gebruik genomen. Door het inzetten van deze dubbele city LZV’s met doorlaadsysteem en sliders wordt volgens Cornelissen wederom een belangrijke bijdrage geleverd aan het verminderen van CO2- en fijnstofuitstoot.

20160623-151736-1760-low
Dagelijks vertrekken chauffeurs Ronny van Zetten en Wei-Lin Shen met de LZV’s vanuit het distributiecentrum van A.S. Watson in Heteren met de Kruidvat producten naar de Cornelissen Transport ontkoppelpunten. Een naar Rouveen (bij Zwolle) en de ander naar Tilburg. Met de kleinere vrachtautocombinaties die na ontkoppeling van de LZV’s ontstaan, worden de Kruidvat-filialen bevoorraad in het noorden en het zuiden van het land.

De Kruidvat LZV’s zijn officieel overgedragen door algemeen directeur Henk Cornelissen aan Antoine Doppenberg, Manager Outbound van A.S. Watson bij DC Geel, het nieuwe logistieke centrum in Heteren waar o.a. de retourstromen worden verwerkt.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer