Crown WT 3000 doet langer met batterij • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Crown WT 3000 doet langer met batterij

Crown heeft de energie-efficiëntie van zijn WT 3000 pallettrucks verbeterd. Door efficiënter gebruik te maken van de batterijcapaciteit werken de heftrucks tot 28 procent langer op één batterijlading. Alle WT 3000 trucks worden voortaan met deze geoptimaliseerde batterijduur geleverd.

Crown WT3000 (LR)Volgens de VDI 2198 testcyclus, een erkende industriestandaard, lopen de nieuwe Crown WT 3000 modellen aanzienlijk langer op één batterijlading bij verwerking van eenzelfde hoeveelheid pallets. Bij trucks met mechanische besturing werd een langere looptijd tot 28 procent gemeten, terwijl trucks met elektronische besturing een verbetering van circa 9 procent opleverden. Dit betekent dat de batterij minder vaak hoeft te worden opgeladen, waardoor zowel de beschikbaarheid van de truck als de productiviteit toeneemt. De geoptimaliseerde energie-efficiëntie maakt het bovendien mogelijk om bij bepaalde toepassingen dezelfde werkzaamheden met kleinere, goedkopere batterijen te verrichten.

“We werken nauw samen met onze klanten, zodat we onze producten in de dagelijkse praktijk kunnen observeren en analyseren”, zegt Ken Dufford, Vice President Europe van Crown. “Dit geeft ons inzicht in de gebieden en functies die we kunnen optimaliseren om de productiviteit en prestaties van onze trucks verder te verhogen. We streven ernaar onze klanten te helpen bij het verbeteren van hun bedrijfsresultaat. De nieuwe energie-efficiëntie van onze WT 3000 Serie vormt hierbij een belangrijke stap.”

Crown WT 3000 pallettrucks zijn ontwikkeld voor intensief gebruik op laadplatforms en voor een hoge doorvoersnelheid. Ze worden gekenmerkt door hun uitstekende prestaties, betrouwbaarheid, duurzaamheid en uitmuntende ergonomie. De serie omvat modellen met een hefvermogen tot 2.500 kilogram. Klanten kunnen kiezen uit mechanische of elektronische besturing en uit drie verschillende bestuurdersplatforms. De WT 3000 Serie van Crown heeft al talloze awards gekregen, waaronder de Universal Design Award 2012 en de Design 4 Safety Award, die op de Britse vakbeurs IMHX 2013 werd uitgereikt.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer