Ga naar hoofdinhoud

CTS start wervingscampagne personeel

‘Goed op weg met CTS GROUP. Jouw baan met toekomst’, zo luidt de slogan van de wervingscampagne van CTS GROUP. De logistiek dienstverlener uit Nieuw-Vennep heeft een crossmediaal offensief ingezet om nieuwe medewerkers te werven.

Het zal voor niemand een verrassing zijn dat er schaarste heerst op de arbeidsmarkt. Met name chauffeurs en werknemers die goed met hun handen kunnen werken zijn lastig te vinden. Organisaties zetten daarom alles op alles om de juiste mensen binnen te halen, ook CTS GROUP. “Wij staan voor topkwaliteit in persoonlijke logistieke dienstverlening. Onze medewerkers zijn hierbij de spin in het web. Helemaal met de specifieke wetten en regels die gelden voor de Transport en Logistiek, is het van groot belang dat we medewerkers met de juiste kwaliteiten in dienst hebben. Alleen zo kunnen we een goede service waarborgen”, aldus Angela Breed, verantwoordelijk voor de werving en selectie bij de organisatie. Daarnaast biedt het uitbreiden van het personeelsbestand de mogelijkheid meer tegemoet te komen aan de wensen van de huidige medewerkers.

Met de wervingscampagne heeft het bedrijf als doel zo veel mogelijk aandacht te vragen voor de verschillende vacatures. Angela Breed: “We richten ons op een brede doelgroep in onze regio. Hier hebben we bewust voor gekozen, want je weet nooit of een vader, moeder, vriend of vriendin iemand kent die een nieuwe betrouwbare werkgever zoekt.”

Om het publiek meer inzicht te geven in wat het werken bij de organisatie inhoudt, heeft CTS GROUP een speciaal wervingsfilmpje opgenomen met eigen medewerkers. Dit filmpje wordt gepromoot via de sociale media als Facebook, Instagram en YouTube. Dit wordt aangevuld met een online advertentiecampagne. Maar ook de offline media worden niet vergeten. Zo verschijnt er in de vacaturekrant die deze week in de regio verspreid wordt een advertentie, draait de campagne mee in de Cinemeerse en zal het billboard op de kruising van de A4 en A5 in week 9 en 10 de dringende boodschap van CTS GROUP verkondigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer