CTS vernieuwt wagenpark fors • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

CTS vernieuwt wagenpark fors

De CTS Group, specialist in Europese distributie en logistiek uit Nieuw-Vennep, heeft haar wagenpark fors vernieuwd. Er staan sinds kort twee gloednieuwe DAF CF trekkers, twee DAF motorwagens, twee Renault trekkers, twee Renault bakbussen en vijf opleggers op bij CTS op de stoep.

De investering sluit naar eigen zeggen volledig aan bij het beleid van CTS, waarbij de kwaliteit van de service en continuïteit van de organisatie een grote focus hebben. Hoewel de logistiek dienstverlener uit Nieuw-Vennep in diverse distributienetwerken opereert, was er ook de grote behoefte het aantal eigen wagens uit te breiden. “Het optimaliseren van onze dienstverlening heeft grote prioriteit. Met de uitbreiding van ons wagenpark kunnen wij de klant de service verlenen die van ons wordt verwacht. Zo zijn de motorwagens en bakbussen uitermate geschikt voor spoedzendingen en stadsleveringen”, aldus Iris de Jager, senior pr en marketingmedewerker bij CTS. Naast het inspelen op de toenemende vraag in het aantal zendingen, zorgt de organisatie er ook voor dat ouder materieel tijdig kan worden vervangen. Als vanzelfsprekend is al het materiaal volledig uitgevoerd in de in de huisstijl van CTS Group.

Als kers op de taart worden de meeste vrachtwagens uitgerust met elektrische meelooppompwagens. Met de aanschaf van twintig elektrische pompwagens wil CTS de chauffeurs ontlasten en het laden en lossen makkelijker maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer