Ga naar hoofdinhoud

DAF CF met 27,5 tonmeter Fassi kraan

Carrosseriebedrijf Elcar te Meerkerk levert in nauwe samenwerking met DAF-dealer Winkel uit Hardinxveld-Giessendam een openlaadbak met een Fassi  27,5 ton.mtr. kraan aan van Noordenne Groep te Hardinxveld-Giessendam.

Deze carrosserie met kraan en schuifkap is gemonteerd op een DAF CF400 FAQ 8×2. Het bruto laadvermogen is 36.000 kg; het nuttig laadvermogen 20.100 kg.

Elcar

De open laadbak is voorzien van een hard houten vloer met 6 bevestigingen , verzonken in de vloer om de glasbokken te fixeren. Om het complete scala aan glas droog en schoon te kunnen vervoeren en te plaatsen is er gekozen voor een Edscha beugel schuifkap. De schuifkap loopt in een aluminium rail welke tegen het randprofiel gemonteerd is. Om de laadvloerlengte optimaal uit te nutten wordt de schuifkap achter d.m.v. draaibare draagarmen, voorbij de laadvloer geschoven. Met een hulpframe kan de schuifkap geheel gedemonteerd worden.

03Gemonteerd onder het frame zijn de standaard R.V.S. kisten met laden en schuifkisten voor opberging van de accessoires. Het frame is duurzaam behandeld gestraald, geschoopeerd en afgespoten in een 2 componentenlak.

Elcar, is dealer van de Fassi autolaadkranen, heeft de allernieuwste Fassi F275A.2.23 e-dynamic kraan geleverd en gemonteerd. Dit is de nieuwe 3 x hydraulisch uitschuifbare kraan met een zuiverhefmoment van 24,7 ton.meter. Deze kraan behoort tot de nieuwste XE- en XHE-dynamic generatie, waarbij de kranen een nog groter hijsvermogen hebben.

De van Noordenne Groep is sinds 1938 actief en uitgegroeid tot een van de grootste, onafhankelijke bedrijven binnen de glasbranche in Nederland. In combinatie met een uitgekiend logistiek concept en een modern, eigen wagenpark biedt de Van Noordenne Groep net dat stukje extra service dat zich onderscheidt van de overige branchegenoten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer