Ga naar hoofdinhoud

DAF FTG voor Martin Rommelse Transport

Onlangs ontving Martin Rommelse, eigenaar van Martin Rommelse Transport uit Dongen, van DAF dealer TTA Truckland uit Tilburg, de sleutels van de nieuwe DAF FTG 510 Super Space Cab.

DAF Martin Rommelse Transport

De nieuwe DAF FTG 510 Super Space Cab is uitgevoerd met AS tronic automatische versnellingsbak, 510 pk motor, Super Space Cab, LED verlichting koplampen, mistlampen en bochtverlichting, Vehicle Stability Control, Daf trucknavigatie radio, Orlaco frontzichtcamera, handsfree telefoonkit, Night Lock, Alarm B3 en aslastbewaking speciaal voor de LZV ritten. De chauffeur heeft beschikking over een magnetron een koelkast en tevens een printer is ingebouwd in het voertuig. Het spuitwerk van deze DAF werd uitgevoerd door Dubbeldam Coating te Schelluinen. Sjaak Kentie uit Schoonhoven zorgde onder meer voor de vlonderplaat en de zijskirts van de DAF FTG 510.

Martin Rommelse is begonnen in 2004 als eigen rijder in de containers. Nu 10 jaar later is de 4e DAF truck aan het wagenpark toegevoegd. Martin Rommelse verteld ” wij zijn een klein, groeiend bedrijf met gedegen materieel. Wij zijn gespecialiseerd in container vervoer en stukgoed vervoer zowel nationaal als internationaal. Tevens kunnen wij onze klanten bedienen met een LZV voertuig. ADR goederen kunnen wij ook transporteren”.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer