DAF niet op Bedrijfsauto RAI 2009 • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

DAF niet op Bedrijfsauto RAI 2009

DAF heeft vandaag besloten niet deel te nemen aan Bedrijfsauto RAI 2009. Organisator RAI betreurt het wegblijven van DAF, maar werkt aan een ‘passend beursconcept’ voor andere deelnemers.

tertsEerder deze week zei DAF al over het wel dan niet deelnemen na te denken. “De internationale economische situatie dwingt ons ertoe kritisch te kijken naar beursdeelnames. DAF gaat niet naar Brussel en Birmingham, over deelname aan de BedrijfsautoRAI nemen we binnenkort een beslissing”, aldus een woordvoerder van DAF eerder deze week tegen TTM.nl.  Nu is de kogel dus door de kerk: Marktleider DAF zal er niet staan. 

Beursmanager Fernand Molenschot: “Wij vinden het natuurlijk erg jammer dat DAF Trucks op de beursvloer ontbreekt. Als beursorganisatie onderkennen wij als geen ander de economische situatie in de transportsector. Uiteraard willen wij ook in mindere tijden onze platformfunctie voor de branche blijven vervullen. Wij hebben dan ook intensief contact met de diverse fabrikanten en deelnemers om een bij deze tijd passend beursconcept aan te bieden. Daarmee verwachten wij in oktober 2009 een aantrekkelijk evenement neer te kunnen zetten.”  Over het eventueel wegblijven van deelnemers uit andere sectoren kon Molenschot geen mededelingen doen omdat de inschrijving voor TERTS/Bedrijfsauto RAI 2009 nog niet is begonnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer