DAF pakt uit op Transport Compleet • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

DAF pakt uit op Transport Compleet

DAF is prominent aanwezig op Transport Compleet in Gorinchem. Een aantal grote DAF-dealers zorgt voor een uitgebreide presentatie. TB Truck  & Trailer Service , Truckland, Van Hooft Bedrijfswagen  en BEST Trucks ontvangen bezoekers op een gezamenlijke DAF -stand. Daar schitteren een nieuwe DAF CF FTG 6×2 trekker en nieuwe DAF XF FT 4×2 Low Deck trekker.

De vier dealers bestrijken met hun vestigingen een groot deel van West-, Midden- en Zuid-Nederland. Stuk voor stuk focussen ze zich op klanten in hun eigen rayon met het leveren van trucks op maat en snelle, efficiënte service. De driedaagse vakbeurs in Gorinchem is elk jaar goed voor bijna 12.000 bezoekers, onder wie ook veel chauffeurs en eigen rijders. Voor DAF en de DAF-dealers is dit dan ook een ideaal podium om de geoliede service en ondersteuning van de DAF-organisatie voor de transportsector uit te lichten.

Tegelijk is het de plek om nog eens te wijzen op de vele voordelen van de nieuwe DAF CF en XF, zoals de zeer lage kilometer-kostprijs dankzij een tot wel 7 procent verlaagd brandstofverbruik en lange onderhoudsintervallen van 200.000 kilometer.

De getoonde DAF CF FTG  6×2 trekker  heeft een gestuurde voorloopas. Hij is leverbaar met motoren van 300 kW (408 pk) tot 390 kW (530 pk). Het topvermogen wordt al bij 1.600 omw/min geleverd en het maximaal koppel al onder de 1.000 omw/min. De krachtbronnen zijn gekoppeld aan een geautomatiseerde TraXon-versnellingsbak.

De DAF XF FT  4×2 Low Deck trekker is bijzonder interessant door het zeer lage chassis met een opbouwhoogte van slechts 870 mm. Ook voor  deze versie van de XF zijn dezelfde efficiënte aandrijflijnen beschikbaar als bij de CF.

DAF en de dealers presenteren zich op stand E104.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer