DAF in de prijzen in Groot-Brittannië • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

DAF in de prijzen in Groot-Brittannië

DAF Trucks heeft bij het 2016 Commercial Fleet Awards gala drie prestigieuze prijzen in de wacht gesleept. DAF Trucks werd als fabrikant uitgeroepen tot ‘Truck Fleet Manufacturer of the Year’, de DAF LF-serie ging naar huis met de titel ‘Best Urban Delivery Truck’ en de DAF CF-serie won de ‘Best Distribution truck’ award. Het is voor het tweede jaar op rij dat DAF Trucks het Commercial Fleet Award gala verlaat met een award voor zowel de LF-serie als met de titel ‘Truck Fleet Manufacturer of the Year’.

DAF cfHet 2016 Commercial Fleet Awards gala werd gehouden in het Hilton Metropole Hotel in Birmingham. “Deze awards zijn zeer waardevol voor ons omdat de prijzen worden toegekend door een jury van toonaangevende Britse wagenparkbeheerders en fleet managers met een diepgaand inzicht in de behoeften van de sector”, aldus Richard Zink, directeur Marketing & Sales en lid van de Directie van DAF Trucks NV. “De awards onderstrepen de hoge kwaliteit van zowel onze voertuigen als van de diensten. Samen dragen die bij tot de laagste total cost of ownership en de hoogste transport efficiëntie voor onze klanten, die daar elke dag weer van profiteren. Het is niet voor niets dat DAF het Verenigd Koninkrijk al meer dan 20 jaar marktleider is.”

Ter onderbouwing van de titel ‘Truck Fleet Manufacturer of the Year’, stelde de jury: “Of het nu gaat om de kwaliteit van de vrachtwagens of de ongeëvenaarde DAF ITS pechhulp onderweg: DAF dekt elke behoefte van de DAF LFprofessionele wagenparkexploitant. Daarnaast doet het dealernetwerk er alles aan om klanten op de best mogelijke manier te ondersteunen. DAF is de benchmark voor de truckindustrie.”

Recentelijk verzamelde de DAF XF-serie al de titels ‘Fleet Truck of the Year’ en ‘Master Truck of the Year’ in het Verenigd Koninkrijk en Polen, terwijl de CF werd uitgeroepen tot ‘Best Distribution Truck’ in de Ierse Truck of the Year verkiezing.

De Commercial Fleet Awards is een initiatief van het toonaangevende Britse ‘Commercial Fleet’ magazine.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer